INFO

Ved fjerning av sting, øreskylling, bandasjeskift o.l er det bare å komme innom og melde deg i luka, så hjelper vi deg så fort vi har ledig kapasitet. Vi henter inn lege hvis vi ser det er nødvendig. Ved øreskylling anbefaler vi at du drypper med matolje morgen og kveld noen dager før øreskylling.

 

LEGEVAKT

Vi har legevakt i åpningstiden, og hvis det skjer akutte tilfeller hender det vi må rykke ut. Det vil da medføre noe forsinkelser på legetimer.

FRIKORT

Selv om du har frikort kan det være noe å betale. Henvisninger, bruk av utstyr som plaster, bandasjer, ekg, spirometri, 24 t blodtrykk, enkelte prøver på lab o.l. Sjekk alltid betalingsautomaten eller spør personalet. Ved midnatt hver dag går vårt regnskap videre til selskapet Convene og de vil da sende en faktura med gebyr. 

Reseptfornyelse via Helsenorge

Når du skal fornye resept via helsenorge, får du opp valg om å fornye resepter i historikken. Dette er som regel medisiner som er seponert og krever da en legetime for vurdering av oppstart. Ring eller bestill time via helsenorge. Resepter inn under legemidler kan fornyes via helsenorge.